Gudmundsdóttir jubler for mål Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Brann Kvinner best i byderbyet

Det var duket for et skikkelig lokalderby foran over 900 tilskuere i regnværet i Bergen da Brann Kvinner tok i mot Arna-Bjørnar denne søndagen.


Det var klart for en liten folkefest i Bergen da Brann Kvinner spilte sesongens første hjemmekamp. Byrivalen Arna-Bjørnar var dagens motstander. Brann Kvinner føk ut av startblokken og etter kun fem minutter satte Elisabeth Terland inn 1-0. Kampen var knapt passert 10 minutter da islandske Svava Ros Gudmundsdóttir dobler til 2-0. Dermed har de over 900 på tribunen fått en fartsfylt kamp i gave fra hjemmelaget. 

Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball
Etter 43 minutter øker hjemmelaget til 3-0. Igjen er det islandske Svava Ros Gudmundsdóttir som ordner målet. Det blir også pauseresultatet. Etter hvilen setter Lisa Naalsund inn 4-0 på et langskudd, mens fjorårets spiller Marit  Bratberg Lund vakkert setter ballen i mål til 5-0 på et flott skudd. Da hadde vi spilt like over timen. 

Med et lite kvarter igjen av kampen setter Ingrid Ryland inn 6-0. Det kun minuttet etter at hun har kommet på banen. Rakel Engesvik får gleden av å avslutte målfesten. Hun øegger på til 7-0 etter 82 minutter. Dermed vinner Brann Kvinner ganske så klart. Laget har nå 12-2 på de første to seriekampene sine denne sesongen. Arna-Bjørnar har to tap så langt. I neste kamp er det Avaldsnes borte for laget fra Arna. 

Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Hør hva Brann Kvinner trener Alexander Straus hadde å si etter kampen:


Hør hvordan Nora Eide Lie oppsummerer seieren i dag: 


Hør hvordan Arna-Bjørnar trener Øyvind Nordtveit oppsummer tapet:


Hør hvordan Arna-Bjørnar kaptein Helene Gloppen oppsummerer oppgjøret: 


Se album fra kampen HER

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.