Sander Kartum scoret sine første mål for Brann på Stadion i kveld. Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Brann imponerte

Brann imponerte stort mot Molde etter en forrykende 2.omgang.

Det ble 3-2 til Brann hjemme mot Molde i denne toppkampen på Brann Stadion. Med over 16.500 på plass på Stadion i flomlyset leverte Brann en kjempekamp mot regjerende mester Molde.

Gjestene kom best i gang og klubben tok ledelsen med 1-0 etter kun fem minutter. Fredrik Gulbrandsen finner en åpning og skyter mellom beina på Fredrik Pallesen Knudsen. Den sniker seg inn bak Matias Dyngeland. Brann kommer tilbake og får straffe etter et knapt kvarter. Sivert Heltne Nilsen som til vanlig er sikker klarer ikke overliste sisteskansen til Molde ved denne anledningen. Dermed går Molde til pause på stillingen 1-0.
I den andre omgangen svarer Brann med Sander Kartum etter kun fire minutter. Trønderen scorer sitt første mål på Stadion til ellevill jubel fra hjemmefansen. Aune Heggebø gjør en strålende jobb før han finner Felix Horn Myhre. Han sender den videre til danske Frederik Børsting som er sikker foran mål. Dermed 2-1 til Brann etter vel 70 minutter. Brann er i fyr og flamme og best i alt i denne perioden. Sander Kartum øker til 3-1 med drøye kvarteret igjen.
På tampen lager Børsting straffe. Martin Ellingsen er sikker fra 11 meteren og det står 3-2. Molde kommer aldri nærmere og Brann vinner kampen med 3-2. Hjemmelaget styrker da 3.plassen sin. Seieren var Brann sin 8 strake seier i Eliteserien. Det er ny klubbrekord. Seieren flytter Brann 7 poeng foran Molde som ligger på 5.plass. I morgen møter Viking fjerdeplasserte Tromsø i Stavanger. Viking har kun poenget til Brann, mens Tromsø er tre poeng bak.
Under kan dere se litt bilder fra kampen.