Kapteinen stanget inn 2-0 målet i dagens kamp mot Odd. Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Brann flyr høyt

Brann fortsetter å imponere i Eliteserien. Laget flyt høyt etter 2-1 hjemme mot Odd.

I går fikk Brann hjelp i toppstriden av HamKam som slo Viking. I dag fikk klubben hjelp av Strømsgodset som slo Tromsø. Dermed klatrer Brann til sølvplass, ett poeng foran Tromsø, med tre kamper igjen å spille.

Den første omgangen var det ikke helt fyr på Stadion, men etter pause tok kampen seg opp. Odd hadde dog en ball i mål like før hvilen, men den ble annulert for offside. Etter hvilen startet Brann trykket og Børsting sin avslutning tidlig i omgangen om at Brann ville mer de siste 45 minuttene.
Felix Horn Myhre setter inn dagens første mål etter en corner. Han kaster foten frem etter et innlegg fra Ulrik Mathisen. Kun fem minutter etter dobler kapteinen Sivert Heltne Nilsen til 2-0. Han knuser sin mann i duellen i luften og stanger inn ledermålet. Dermed eksploderer det på Stadion med litt over 15.000 på plass.
Brann ser ut til å sikre seg alle poengene, men på overtid gjør unge Faniel Tewelde et fanstastisk stykke arbeid. Han løper gjennom forsvaret og passerer det som kunne passeres av Brann spillere. Dermed 2-1. Odd får ikke flere sjanser og dermed vinner Brann 2-1.