Brann 2 tapte mot Strømmen

Det ble tap 0-1 hjemme for Brann 2 da Strømmen kom på besøk på Varden Amfi denne ettermiddagen.

Brann 2 sliter i bunnen denne sesongen. Laget ligger kun ett poeng foran Gjøvik/Lyn, det selv om Gjøvik klubben har fått fire poengs trekk. Strømmen er et av avdelingens topplag denne sesongen.

Brann 2 startet bra, men det var Strømmen som fikk ballen i mål. Etter 14 minutter satte Sander Werni inn kampens eneste mål. Brann 2 hadde sine muligheter og klubben ville bl.a ha straffe halvveis ut i omgangen.
I den andre omgangen kommer vertene bedre med og klarer å skape litt større sjanser. Laget har en i tverrliggeren, men det blir bare med nesten for Brann 2 i denne kampen. Dermed vinner Strømmen kampn med 1-0.