Barcelona og Aitana Bonmati vant Champions League for andre året på rad lørdag. Her fra fjorårets triumf. Foto: Nicholas Noreng

Bonmati avgjorde Champions League-finalen

Hun har vunnet alle individuelle priser det siste året og lørdag avgjorde Aitana Bonmati like så gjerne Champions League-finalen med sin 1-0-scoring.

Etter de første 45 minuttene foran på San Mamés i Bilbao sto det 0-0 mellom Barcelona og Lyon i Champions League-finalen.

I den andre omgangen var Barcelona noen hakk bedre enn sine franske motstandere. Først sørget Bonmati for 1-0 63 minutter ut i kampen, før Alexia Putellas doblet ledelsen til 2-0 fem minutter på overtid. Dermed kunne Barcelona juble for klubbens andre strake Champions League-triumf, samt sin tredje Champions League-tittel totalt.

50,827 tilskuere hadde tatt turen til San Mamés i Bilbao, der Barcelonafansen var i stort flertall. Tilskuertallet er og ny rekord for en Champions League-finale på damesiden.

Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen spilte hele kampen for Barcelona, mens Ada Stolsmo Hegerberg spilte de siste ti minuttene for Lyon.

Om to år venter Champions League-finalen påm Ullevaal Stadion i Oslo.