Her Bønes i aksjon mot Mathopen i 2020 Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Bønes mot Lærdal

Denne fredagen spilte Bønes kamp mot Lærdal. Her kan dere se litt scoringer for kampen.

Denne helgen hadde Bønes tatt turen til Lærdal for å spille treningskamp mot A-laget til klubben fra Sogn. Hjemmelaget tok ledelsen, men Martin Brage utliknet til 1-1 på straffe. Henrik Fjæren ordnet ledelse til gjestene etter en corner. Lærdal kom derimot tilbake, slik at det stod 2-2 til pause.

Etter pause tok hjemmelaget ledelsen, mens Daniel Haanes utliknet for Bønes. Målet kom på frispark fra rundt 20 meter. Vertene gikk opp i ny ledelsen, men Stian Haug ordnet 4-4 med sin scoring, også det en scoring på straffe.

Lærdal Fotball A-lag - Bønes IL 4-4 (2-2)
4-4 Stian Haug (straffe)

En stor takk til Lurifax Support for videosnuttene fra dagens kamp. Under kan dere se Bønes sine mål denne fredagen.

1-1 Martin Brage

4-4 Stian Haug