Blomberg: –⁠ Det var en tøff kamp

Det sa Ole Didrik Blomberg etter kampen mot Sarpsborg 08. Den tidligere Gneist spilleren rundt 100 kamper i Brann trøyen denne søndagen.

En tung uke ble litt tyngre for Brann denne søndagen da Sarpsborg 08 kom på besøk. Brann slet med kontringssterke østfoldinger. Spesielt hadde den tidligere Sogndal spilleren Sondre Ørjasæter en meget god kamp.

Han stormet igjen Brann forsvaret kun ti minutter ut i den første omgangen og sendte gjestene i ledelsen. Det var en stilling som stod seg til pause, selv om Brann hadde spillet og ballen i mesteparten av omgangen.

I den andre omgangen fikk Brann straffe etter at VAR grep inn etter en forseelse i straffefeltet. Nicholas Castro satte den sikkert i mål. Dermed 1-1 etter en knapp time. I denne perioden dominerte Brann kampen og de kunne fort ha tatt ledelsen. Fem minutter senere var derimot gjestene tilbake i føringen. En praktkotring endte med scoring av Niklas Sandberg. Med gode ti minutter igjen blir Ørjasæter lagt i bakken. Rutinerte Stefan Johansen er sikker fra 11 meteren. Dermed 3-1 til gjestene, noe som blir sluttresultatet.