BK Tromsøs Madelen Dahl-Sigurdsen (til venstre) og Randabergs Maria Dahl (til høyre) jubler for poeng. I helgen kunne begge to juble for to strake seire. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Fotballkollektivet

BK Tromsø til finale - Randberg kan avgjøre i neste kamp

Seriemester BK Tromsø slo NTNUI i to strake kamper på bortebane og sikret seg finaleplass. I den andre semifinaleserien overrasket Randaberg med to strake seire over serietoer Koll og tok dermed kommandoen.


NTNUI endte som nummer seks i seriespillet, men nummer tre til seks møtes i en kvartfinaleserie. Der var Randaberg overlegne og tok seg til semifinale. NTNUI imponerte også og tok følge med jentene fra Stavanger.

BK Tromsø og Koll fikk som topp to gå rett til semifinaler. I tillegg ledet begge to 1-0 i sine serier før man i det hele tatt startet opp den første semifinalen. Dette grunnet at de var de to beste i grunnspillet.

I helgen ble de to første av maks fire kamper spilt.

BK Tromsø til finalen

I Trondheim fikk BK Tromsø tøff motstand i Dragvollhallen. Først ble det 3-2-seier for jentene fra Tromsø på lørdag, mens det søndag ble en solid 3-1-seier. Dermed er Tromsø klare for sluttspillsfinale etter 3-0 sammenlagt over NTNUI.

Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Randaberg snudde serien

I den andre semifinalen lever alt fortsatt. Koll ledet 1-0 i kamper før Randaberg lørdag imponerte stort og utlignet til 1-1 etter 3-1-seier hjemme i Randaberghallen. Søndag barket de to sammen igjen og det ble en ny hjemmeseier med 3-1 for Stavangerjentene. Dermed har Randaberg snudd serien til sin fordel og leder 2-1 i kamper.

Nå venter en ny semifinalehelg for Randaberg og Koll til helgen. Vinner Randaberg én kamp er de i finalen, mens Koll må vinne to strake kamper for å ta seg videre.

Når kampene går er ikke offentliggjort ennå.

Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.