Bjarg slo Åkra på Stavollen

Bjarg tok tre poeng i den siste hjemmekampen før sommeren, da Åkra kom på besøk til Stavollen denne helgen.

Det ble tre poeng til Bjarg da klubben hadde besøk fra Haugalandet. Lagene møttes forrige helg, men da vant Åkra på Karmøy. Hjemmelaget fikk en flott start da Jacob Tornes satte inn 1-0 til vertene etter kun 10 minutter. Det gledet de rundt 100 på Stavollen denne lørdagen.

Kapteinen Arvid Austevoll satte inn 2-0 etter 20 minutter, før Jacob Tornes ordnet sitt andre for dagen og 3-0 til hjemmelaget. Da hadde vi kun spilt i en halvtime. Det ble også stillingen til pause. Etter hvilen fikk laget til Rune Åsheim Mo en flott start da Elkington reduserer. Da var vi kun noen få minutter ut i omgangen. Laget kom derimot ikke nærmere. Vegard Halset økte til 4-1 for vertene etter 65 minutter, før Fabian Rimestad ordnet 5-1 etter 90 minutter. Helt på tampen reduserte Daniel Kvalvågnes for gjestene.

Bjarg spiller sin siste kamp før sommeren på onsdag borte mot Stord, mens Åkra har Lysekloster hjemme kommende lørdag. Vi er på plass på begge disse kampene. Under noen bilder, hele albumet finner dere HER.