Celin Bizet Ildhusøy i aksjon under en treningskamp med U23-landslaget. Nå skal hun prøve lykken i London. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Fotballkollektivet / Støtt Norsk Kvinnefotball

Bizet klar for engelsk klubb

Celin Bizet Ildhusøy (20) forlater PSG og flytter til London.


Det melder Tottenham i en pressemelding onsdag kveld.

– Vi er glade for å ønske Celin velkommen til klubben. Hun er et spennende talent med et sterkt ønske om å vinne, noe som stemmer overens med vår mentalitet og ambisjon. Celin har utmerkede 1v1-egenskaper som vil være en fordel for vår spillestil, sier hovedtrener Rehanne Skinner.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Tottenham Hotspur Women (@spurswomen)

20-åringen fra Frogner i Akershus forlater med det PSG etter ett år i den franske klubben. Totalt ble det seks innhopp i den franske ligaen og to kamper i Champions League for PSG. Hun var dermed med på å ta sølv i serien og gull i cupen forrige sesong.

Nå venter nye utfordringer i Tottenham der hun har signert en kontrakt som strekker seg frem til 2025. En klubb som endte som nummer fem forrige sesong.

Tottenham serieåpner for øvrig mot Manchester United lørdag 10. september. Det hjemme på Tottenham Hotspur Stadium.

 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.