Her er Skage Simonsen Lehland som 15-åring klar for sin Sandviken debut. Sandviken er hans moderklubb. Foto: Privat

Bergenser scoret mot Bayern München

Denne uken kom nyheten om at Skage Simonsen Lehland var med i DC United sin tropp mot Bayern München. Natt til i dag scoret han mot den tyske giganten.


Den tidligere Sandviken, Varegg, Os og Fana spilleren fikk tidligere denne sesongen kontrakt med toppklubben DC United etter å ha gjort sine saker veldig bra på college nivå i USA. Det ga han denne uken muligheten til å være en del av troppen som skulle spille mot de tyske gigantene Bayern München.

Unggutten tok vare på sjansen sin og scoret lagets første mål mot det tyske storlaget. Det ble likevel et klart 2-6 tap for klubben som nå ledes av Wayne Rooney.

Foto: Eirik Gudmundsen
I januar sa han følgende til oss om overgangen til klubben.
- Det er utrolig spennende, har vært her i fire sesonger og hele tiden visst at mulighetene er der. Hadde ikke tenkt at det var det jeg ville denne sesongen. Hadde planlagt å ta en mastergrad kommende skoleår, men det som skjedde var at tre klubber ønsket meg. Dermed havnet jeg på listen, og det var DC United i Washington som tilslutt plukket meg.

Under finner dere saken vi skrev da overgangen til USA ble klar tidligere denne sesongen.

 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.