Bergen Sportsreiser leverer fotballopplevelser Foto: Bergen Sportsreiser

Bergen Sportsreiser med spesialtilbud til Hordalandsfotball sine følgere:

Reklame: Denne helgen kjører vår samarbeidspartner en spesialkampanje for alle som følger Hordalandsfotball. Vil du ha med deg litt live engelsk fotball? Bestill denne helgen til fordelaktige priser.


Bergen Sportsreier regner med å arrangere fotballreise for nærmere 3000 reisende i 2023, og feirer derfor med denne kampanjen til alle følgere av vår samarbeidspartner Hordalandsfotball. Vi elsker Premier League og de store ligaene, men er også utrolig glad i lokalfotballen i Hordaland, derfor kjører vi denne helgen denne kampanjen. For kommende sesong er vi sponsor for Østsiden Askøy, Askøy Fotball, Øygarden idrettslag og Bjarg Fotball. 

Alle som kontakter oss på Live chat på vår nettside i løpet av helgen og oppgir Hordalandsfotball på chatten får 10 % rabatt på alle nye bestillinger som gjøres mellom fredag 13/1 kl. 18.00 og søndag 15/1 kl. 23.00. Vi er bemannet på live chat fra fredag 18.00-23.00, lørdag 09.00-23.00 og søndag 11.00-23.00.

Foto: Bergen Sportsreiser
Bergen Sportsreiser er medlem i Reisegarantifondet, noe som er en trygget for våre reisende, og vi har et stort utvalg av billetter til de største lagene i Europa, og alle våre faste hoteller er beliggende i sentrum av byene hvor vi arrangerer reise. Vi fokuserer på rask respons på kundeservice, og e-poster besvares alltid innen kort tid.

Gå til Bergens Sportsreiser sin hjemmeside HER

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Bergen Sportsreiser