Bergen HK slo Falk

Det ble seier til Bergen HK i dagens kamp mot Falk. Dermed henger vertene seg på videre kamp om opprykk.

Bergen HK trengte to poeng da klubben hadde Falk som gjester i Haukelandshallen denne onsdagen.

Hjemmelaget styrte fra  start
Gjestene satt inn dagens første mål ble satt inn av Morten Røsten Oldertrøen for gjestene. Etter det tok hjemmelaget over. Laget snudde til 3-1, 6-3 og 9-4 da Rasmus Carlsen satte ballen i mål. Gjestene kommer derimot tilbake og 21 minutter står det 9-8 da Øystein Katla Midtun setter inn sitt mål etter 21 minutter.

På slutten av omgangen tok Bergen HK tilbake ledelsen og fikk en liten luke på Falk. Omgangens siste mål kom ved Bjørn Christensen Mathiassen, noe som gjorde at hjemmelaget ledet 16-13.

Gjestene gir ikke opp
Falk startet den andre omgangen med å komme seg nærmere. Etter litt over seks minutter satte Sebastian Heide-Aas inn 18-17. Dermed var Falk kun målet bak. Lagene følger hverandre tett frem til halvveis i omgangen. Hjemmelaget tar tilbake initiativet i kampen ogBergen HK får en ledelse på 23-19 da Tobias Holm setter inn sin scoring 18 minutt.

Derfra og ut har hjemmelaget kontrollen på kampen. Oppgjøret ender tilslutt med 29-25 til Bergen HK. Hjemmelaget er dermed á poeng med Sandefjord på andreplass, mens Falk ligger rett over nedrykkssonen.

Rasmus  Carlsen ble vertenes toppscorer med syv mål, mens Øystein Katla Midtun og Sebastian Schwartz begge satte seks mål for Falk. Under finner dere litt bilder fra kampen. Album kommer fredag.