Bergen HK ble for sterke for Fyllingen

Bergen HK hadde invitert til hånballfest i Sotra Arena da Fyllingen kom på besøk i 1.divisjon. Foran litt over 400 på tribunen stakk favoritten av med seieren.

Bergen HK lå på en fjerdeplass på tabellen før kampen. Klubben vil tilbake til den øverse divisjonen på første forsøk etter nedrykket i fjor. Bortelaget Fyllingen sliter på den nedre delen denne sesongen og klubben kom til kampen med seks poeng.

Fyllingen hang med helt i starten
Gjestene hang med vertene i starten av kampen og de blå/gule kunne 21- og 4-3 ledelse. Da Tobias Holm satte 4-4 etter syv minutter takket hjemmelaget for seg. Etter 20 minutter setter Bjørn Christensen Mathiassen inn 12-7 til Bergen HK og hjemmelaget har fullstendig kontroll på kampen.

Ledelsen fortsetter å øke utover i omgangen og Iben René Hvidsten setter omgangens siste mål. Dermed kan Bergen HK ta ledelsen på stillingen 19-11.

Jevnere etter hvilen
Etter første omgang var det aldri tvil hvordan denne kampen skulle ende. Den andre omgangen ble jevnere og hjemmelaget økte i et litt lavere tempo. Etter ti minutter setter Leif-Erik Brenne inn en 7-meter som gir hjemmelaget 24-14. Etter 20 minutter setter Jon Obrestad Salte inn 32-18 til Bergen HK.

Laget fra Dalen kommer seg de siste ti minuttene og klubben henter inn tre mål. Kampens siste scoring går til Fyllingen og Jude Aniston Mariyampillai. Han setter inn 35-24. Dermed vinner hjemmelaget klart.

For hjemmelaget satte Iben René Hvidsten og Leif-Erik Brenne inn åtte mål hver, mens Ruben Nord-Varhaug og Marius Haugstvedt begge satte seks mål for gjestene. I artikkelen som er under finner dere albumet fra kampen.