Baune 3 seiret i Vinterserien

Det var en tett og jevn kamp mellom Baune 3 og Bergkrystall på Lægdenebanen søndag. Vertene seiret tilslutt 2-1.

Det var en tett duell mellom disse to lagene i den første runden i Vinterserien på Lægdebanen. Hjemmelaget fikk det første målet i denne duellen etter knappe havtimen. Magne Sand Torvanger er målscoreren for de svarte og hvit stripede.

Kun tre minutter senere får Bergkrystall kjempetreff og det står 1-1. En flott scoring blir det meldt til oss. Resten av omgangen bølger frem og tilbake.

2.omgang
Etter hvilen fortsetter kampen i det samme sporet. Hjemmelaget er derimot igjen klubben som klarer å sette sjansene. Andreas Bøe Sjo ordner 2-1 til hjemmelaget etter knappe timen.

Kampen fortsetter med sjanser begge veier, men det blir ikke flere mål i oppgjøret. Dermed vinner Baune 3 den første kampen i gruppe C avdeling 2.