Barcelona Champions League-mestre etter vill opphenting

Wolfsburg ledet 2-0 til pause, men etter hvilen snudde Barcelona kampen og vant til slutt 3-2. Dermed tok katalanerne sitt andre Champions League-gull.

Wolfsburg fikk en drømmestart på oppgjøret da Ewa Pajor sendte tyskerne i føringen kun fire minutter ut i oppgjøret. Pajor var aggressiv i presset og stjal ballen fra Lucy Bronze før hun sendte ballen via handsken til Sandra Paños og i mål fra rundt 20 meters hold.

Barcelona slet i den første omgangen selv om det ikke sto på mulighetene. Det var nemlig Wolfsburg som også skulle få kampens andre mål.

Et nydelig slått innlegg fra Pajor fant hodet til Alexandra Popp, og hun lar seg ikke be to ganger når hun får sjansen. Hodestøtet gikk rett i mål og Wolfsburg ledet 2-0 til pause.

Etter hvilen fikk Barcelona en drømmestart. Tre minutter ut i omgangen dro Caroline Graham Hansen seg forbi og la inn til Patri Guijarro. Sistnevnte banket ballen i mål og Barcelona hadde redusert.

Kun to minutter senere smalt det igjen. Bronze dro en nydelig innleggsfinte før hun la inn på andre. I feltet kom Guijarro igjen og headet ballen i mål. 2-2 i Nederland.

Det stoppet ikke med det for katalanerne. 70 minutter ut i kampen rotet Wolfsburg det til for seg selv i eget felt og til slutt kunne svenske Fridolina Rolfö sette ballen i måltil 3-2-ledelse for Barcelona og full jubel blant de mange tusen Barcelonasupporterne som hadde lagd liv gjennom hele dagen i Eindhoven.

Wolfsburg prøvde desperat å utligne, men Barcelona holdt unne i trykket tyskerne satt inn på tampen. Dermed kunne Barcelona juble for 3-2-seier og sitt andre Champions League-trofé.

Caroline Graham Hansen startet kampen oig spilte 79 minutter, mens Ingrid Syrstad Engen kom inn i det 90. minutt.