Avgjort på straffer

Nok en kveld leverte Nymarksbanen en dramatisk duell i vinterserien 2022. Denne gangen var det Nymark damer - Fana Damer som spilte

Torsdag kveld var det klart for sluttspill i vinterserien mellom Nymark og Fana. Begge lagene er å finne i årets lokale 3.divisjon. Nå skulle de kjempe om retten til en semifinaleplass.

Hjemmelaget fikk den første scoringen da Signe Aarekol scorer. Da har vi spilt i 10 minutter. Knappe 10 minutter senere er Nymark på farten igjen. Sofie Småmo ordnet 2-0 til vertene. Den stillingen står seg nesten hele omgangen ut. Helt på tampen av omgangen har Fana to magiske minutt. Først reduserer Emma Sperstra Østervold til 1-2, før Adina Utkilen utlikner til 2-2. Dermed går lagene til pause på 2-2.

Kun to minutter ut i omgangen kommer 3-2 til Nymark. Launa Marie Mjanger setter den for vertene. Igjen må vi helt til tampen av omgangen for å få en ny scoring. I det 87.minutt setter Maja Sperstra Østervold inn 3-3. Det blir også sluttresultatet. Dermed skal kampen avgjøres på straffer.

Nymark viser seg å være best i straffesparkkonkurransen. Dermed er laget vider til semifinalen i vinterserien. Under finner du et mini-album fra kampen, mens du kan se hele albumet fra kampen HER