Foto: Brage Titlestad

Avgjorde med ni sekunder igjen

Det ble et skikkelig sluttdrama da Gimle hadde Fyllingen på besøk i dagens BLNO duell i Gimlehallen.


Gimle kom til kampen med god form i bagasjen. Laget slo serielederen Kongsberg Miners i den siste kampen i den viktige toppkampen. Denne onsdagen ventet en annen viktig kamp mot tabellnabo Fyllingen. De tapte overraskende mot Ammerud i den siste kampen sin.

Vertene med knapp ledelse til pause
Hjemmelaget var best i de første to periodene denne onsdagen. 19-15 og 21-17 var resultatene mellom lagene til hvilen. Dermed gikk Gimle til pause med 40-32.

I den tredje perioden kom gjestene tilbake for fullt. Laget vinner 19-13 og dermed er Gimle sin ledelse krympet til to poeng. Det står 53-51 på tavlen til hjemmelaget når kampen går inn i den siste perioden.

Foto: Brage Titlestad
Dramatikk helt til slutt
Med kun to poeng som skiller lagene inn i den siste perioden blir det drama i ti minutter for de fremmøtte i Gimlehallen. Ledelsen i kampen spretter litt frem og tilbake de første minuttene av kampen, før hjemmelaget en ledelse på seks poeng etter knappe seks minutter.

Med 30 sekunder igjen av kampen setter Nikolas Kvåle Skouen  en topoenger. Dermed står det 67-67 mellom lagene. Med ni sekunder igjen på klokken kommer avgjørelsen. Jørgen Odfjell setter kampens siste to poeng og hjemmelaget Gimle stikker av med seieren 69-67.

Foto: Brage Titlestad
For hjemmelaget ble Mikkel Bedason Kolstad mestscorende med 20 poeng, mens Nikolas Kvåle Skouen satte 19 poeng for gjestene. Under noen bilder. Album kommer.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Gimle Fyllingen BLNO