Avaldsnes hadde Torvastad på besøk

Vertene Avaldsnes hadde den suverene serielederen Torvastad som gjester i sesongens siste hjemmekamp.

Det var ingen spenning knyttet til denne kampen da begge lagene hadde sin posisjon i serien avklart før kampen. Hjemmelaget havner midt på tabellen, mens Torvastad for noen uker siden allerede kunne feire opprykket til 4.divisjon.

Gjestene best i divisjonen
Gjestene Torvastad har med all tydelighet vist at klubben er det beste laget denne sesongen i denne avdelingen. På 18 kamper har laget 14 poeng mer enn Etne som er på plassen bak.

De første 15 minuttene hang hjemmelaget med, men så tok de grønne/røde over. Helge Valvatne Sandvik og Flavius Mihet ordnet målene for Torvastad før pause. Dermed 2-0 til hjemmelaget.

Bortelaget fortsetter
Kampbildet fortsetter i andre omgang som før pause.  Håkon Fosen Jacobsen og  Leif-Morten Jægtvik Iversen øker ledelsen til gjestene før vi har spilt ti minutter av omgangen. Da roer gjestene ned litt og Avaldsnes kommer litt mer med i kampen.

Andreas Ulland Andersen reduserer for hjemmelaget etter en time, men Torvastad ver ikke helt ferdig med å score. Vegard Severeide Sætre og Georg Kaldheim Grønningen scorer hvert sitt etter dette og gjestene leder 6-1 når det gjennstår 15 minutter. Da får Avaldsnes litt mer plass og rom. Warit Promsri og Sander Hauge Solbakk scorer to ganger for hjemmelaget. Dermed ender kampen med 6-3 til Torvastad foran et bra oppmøte på rundt 100 stykker.

Under kan dere se litt bilder, mens album kommer søndag.