Askøy vant på Varden

Det ble en klar borteseier da Askøy gjestet Varden Amfi og FK Fyllingsdalen 2 denne varme søndagen. Les om kampen og se et større album her.

Gjestene fra Askøy tok kommandoen i kampen fra start og klubben tok ledelsen etter kun 13 minutter da Henrik Solhaug ordner 1-0 til hjemmelaget. Joar Høviskeland dobler etter en drøy halvtime, før Martin Knudsen Heimnes ordner 3-0 i minuttet før pause. Dermed leder gjestene 3-0 til pause.

Etter hvilen er Robias Juvik frempå etter knappe to minutter av omgangen. Dermed 4-0 til Askøy Fotball. Det blir også sluttresultatet i kampen. Seieren flytter laget opp en 5.plass. Vertene FK Fyllingsdalen 2 sliter i bunnen med sitt ene poeng på de første 10 kampene.