Askøy vant på Sotra

Det ble tre poeng til Askøy Fotball i dagens bortekamp mot Sotra 2 i 4.divisjon avdeling 1. Dermed tre viktige poeng til gjestene.

Noen magiske minutter på slutten av den første omgangen ga Askøy Fotball en grei ledelse inn til pause. Først satte Henrik Christian Solhaug inn 1-0 til bortelaget etter 36 minutter, mens Mons-Ivar Guleng fulgte opp to minutter senere. Dermed 2-0 til Askøy Fotball, en ledelse som stod seg hele veien til pause.

Etter knappe ti minutter av den andre omgangen setter Erlend Soleng inn 3-0 til bortelaget. Det blir også sluttresultatet. Dermed går Askøy Fotball forbi Sotra 2 på tabellen og klatrer til en 9.plass, mens Sotra 2 er nummer 10.

Under kan dere se et større album fra kampen.