Askøy snøt Loddefjord for opprykksfesten

Gjestene Askøy Fotball vant dagens toppkamp. Hadde vertene vunnet kampen hadde de kunne feire opprykket til 3.divisjon. Nå er det tre poeng som skiller lagene to runder før slutt.

Det var rigget til fest denne lørdagen i Alvøen. Hjemmelaget Loddefjord toppet 4.divisjon avdeling seks poeng foran dagens gjester Askøy Fotball. En seier til hjemmelaget ville sikret klubben opprykk til neste års 3.divisjon. Askøy Fotball ville det derimot annerledes.

Vertene fikk derimot en drømmestart da Erik Gloppen satte inn 1-0 etter drøye 5 minutter. Etter kvarteret var Askøy Fotball tilbake. Jakob Høviskeland utliknet til 1-1. Etter halvtimen hadde gjestene på den andre siden av broen snudd.  Martin Knudsen Heimnes ordnet 2-1 til bortelaget. Det blir også stillingen til pause.

Etter hvilen må Loddefjord fremover og Kerem Can utlikner til 2-2 etter en knapp time. Dermed har Loddefjord kontroll på avdelingen og holder Askøy Fotball unna den armlengden  de trenger. Gjestesupporterne jubler da Lars Magnus Pedersen setter inn 3-2 til bortelaget. På overtid setter Tord Olsen Brynjulfsen inn 4-2 til gjestene på straffe. Dermed vinner gjestene den viktige kampen.

Det betyr at det kun er tre poeng mellom lagene med to serierunder igjen. Hjemmelaget har FK Fyllingsdalen 2 borte i neste runde, før de tar i mot Sund i den siste kampen for sesongen lørdag 29.oktober. Askøy Fotball har Sotra 2 neste søndag, før de skal opp mot øynabo Østsiden Askøy i den siste kampen for sesongen.

Under kan dere se et større album fra kampen.