Askøy Fotball slo Gneist i dagens treningskamp Foto: Einar Gjerde

Askøy Fotball slo Gneist i treningskamp

Askøy Fotball slo Gneist med 3-0 i dagens treningskamp i Vestlandshallen. Etter rapportene var det en fortjent seier til laget fra Asøky.


Det var klart for duell i Vestlandshallen denne lørdagen mellom det nyopprykkede 3.divisjonslaget Gneist og 4.divisjonslaget Askøy Fotball. Begge lagene hadde gode sesonger i fjor, hvor Gneist sin ble kronet med opprykk, mens Loddefjord stakk av med opprykksplassen i Askøy Fotball sin avdeling. 

Etter rapportene vi har fått var det Askøy Fotball som var best i denne duellen . Laget dominerte stort før pause, mens det var en jevnere kamp etter hvilen. For trenerne ga kampen muligheten til å teste ut det klubbene har øvd på de siste ukene.

Trener Tommy Knarvik hadde denne kommentaren etter kampen:
Spelte en god kamp i dag. Syns me såg gode tendenser på det me hadde øvd på i januar. Defensiv struktur, gjenvinning/omstilling. Var klart best i 1 omgang. Byttet hele laget etter pausen. Litt jevnere etter pause men syns hele troppen bidro veldig godt. Vinner fortjent 3-0. 

Kampfakta:
Gneist  - Askøy Fotball 0-3 (0-1)
0-1 Petter Sørensen
0-2 Embrik Fromreide
0-3 Ivar Frydenlund

Foto: Einar Gjerde
Se hele albumet fra kampen HER

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Askøy Fotball Gneist