Askøy Fotball kunne sprette champagnen etter opprykket til 3.divisjon. Foto: Einar Gjerde, Hordalandsfotball

Askøy Fotball rykket opp!

Askøy Fotball er klar for 3.divisjon etter at klubben slo Odda med 5-0 lørdag.

Det har ligget i kortene noen uker at opprykket ville gå i retning av Askøy Fotball. Denne lørdagen ble det klart da laget slo Odda med 5-0 på bortebane.

Klubben som styres av Tommy Knarvik og hans team var med i opprykksstriden i fjor, men laget måtte se seg slått av Loddefjord. I år har klubben spisset inn formen og troppen mot opprykk, noe som ble en realitet lørdag. Klubben tok en tidlig ledelse ved Ulrik Skorpen Edvardsen på straffe. Derfra og inn hadde gjestene god kontroll på kampen.
Det stod 1-0 til hvilen i denne kampen, men etter hvilen fikk gjestene fart på måltavlen. Joar Høviskeland la på til 2-0 like etter pause og Ivar Frydenlund økte til 3-0 etter 52 minutter. På slutten av kampen økte  Marcus Fandino og  Tobias Juvik til 5-0 til Askøy Fotball. Dermed kunne laget slippe jubelen løs.