Foto: Einar Gjerde

Askøy Fotball med sterk seier

Askøy Fotball hadde denne søndagen Åsane 2 på besøk på Follese og laget til Tommy Knarvik og hans menn fortsetter å imponere. Neste helg skal de opp mot Loddefjord i den første NM kvalifiseringsrunden.


Askøy Fotball har hatt en flott oppkjøring så langt. Laget fortsatte i dag da Åsane 2 kom på besøk. Det hele endte med 4-1 seier.

Vi har fått følgende kommentar fra Kjetil Roar Knarvik:
" Middels første omgang, der vi er passive og flytter beina litt for sakte. Presset sitter ikke helt pga dette og Åsane får sette inn 1-0 på den første overgangen de har. Kampen bølger frem og tilbake, og 10 min før pause så drar stopper Simon Vik med seg ballen fra egen halvdel. Han kjører litt karusell med Åsane forsvaret og setter den fint ned i lengste hjørnet.

Andre omgang blir spill på motstanders banehalvdel i 45 minutter, og kunne gjort mer enn de tre målene som kom i andre. Alt i alt en godt gjennomført kamp mot et godt Åsane lag."
Foto: Einar Gjerde

Kampfakta:

Askøy Fotball - Åsane 2 4-1 (1-1)
0-1 Jon Berisha 
1-1 Simon Vik
2-1 Lars Magnus Pedersen
3-1 Joar Høviskeland
4-1 Magnus Husgård

Foto: Einar Gjerde
Under finner dere litt bilder fra kampen. Album kommer på Facebooksiden vår i morgen.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Åsane Askøy Fotball