Askøy Fotball med ny seier

Askøy Fotball fortsetter å vinne. Klubben hadde denne mandagen besøk av FK Fyllingsdalen 2. Se litt bilder og les om kampen her.

Det var duket for duell på Askøy denne mandagen da Askøy Fotball tok i mot FK Fyllingsdalen 2 som gjester. Kampen startet med et smell og allerede etter to minutter satte  Tord Brynjulfsen inn 1-0 til hjemmelaget. Akkurat tilbakevendte Trym Nazoori Adonaba utliknet til 1-1 for FK Fyllingsdalen 2 etter 8 minutter. Vertene ville ha noe av det, slik at det etter 18 minutter stod 2-1 da Joar Høviskeland satte inn målet.

Martin Knudsen Heimnes øker til 3-1 etter 40 minutter, før Joar Høviskeland scorer sitt andre for dagen. Denne gangen på straffespark. Det var også stillingen til pause i en omgang vertene virkelig leverte varene.

Etter pause var det August Selnes sin tur til å score først. Han reduserte til 4-2. Det ble også stillingen i kampen. Askøy Fotball er dermed sammen med Nymark på en andreplass, seks poeng bak serielederen Loddefjord. FK Fyllingsdalen 2 sliter i bunnen med fattige fire poeng. Det er 8 poeng opp til sikker plass.