Askøy Fotball med klar seier

Det ble en klar seier til Askøy Fotball i dagens hjemmekamp mot Austevoll. Dermed har laget nå to seire på rad.

Vertene kom til kampen med kun 6 poeng på de første fem kampene i serien. Det ga en plass på nedre halvdel før kampen i dag. Austevoll på sin side hadde med seg 9 poeng på seks kamper.

Hjemmelaget fikk en drømmestart da Joar Høviskeland satte inn 1-0 etter 5 minutter. Christian Mikkelsen utlikner til 1-1 på straffe etter 13 minutter.  To minutter senere dobler Jakob Høviskeland for vertene, før Joar Høviskeland legger på til 3-1 etter 43 minutter. Det blir også pauseresultatet i solen på Kleppestø.

Etter hvilen er det Tobias Juvik som scorer to ganger for vertene. Det første like etter avspark og det siste helt på slutten av kampen. Dermed vinner Askøy Fotball 5-1.

Album fra kampen kommer på vår Facebookside.