Askøy Fotball kom fryktelig tilbake

Trio ledet 1-0 til pause i dagens kamp mot Askøy Fotball. Pausepraten virket og Askøy Fotball kom tilbake og kjørte over gjestene etter pause.

Serielederen Askøy Fotball hadde besøk av Trio denne lørdagen. Gjestene tok ledelsen etter 10 minutter da Emil Eikeland Voster sendte bortelaget i føringen. For vertene fungerte det ikke før pause og lagene gikk til pause på 1-0 til Trio.
Tommy Knarvik og hans trenerteam må ha sagt noen magiske ord i garderoben halvveis. Laget kom på banen etter hvilen og alt gikk lagets vei. Klubben vant andreomgangen med hele 8-0. Dermed ble det 8-1 til Askøy Fotball. For hjemmelaget scoret Ulrik Skorpen Edvardsen, Lars Hiis Bergh Solheim, Lars Magnus Pedersen, Mathias Sivertsen og Joar Høviskeland før  Ivar Frydenlund scorte ekte hat-trick på fem minutter.
Med 3-3 på Voss mellom Voss - Arna-Bjørnar, så stikker Askøy Fotball i fra i teten. Askøy Fotball har nå fått en luke på fem poeng ned til Arna-Bjørnar. Nyopprykkede Trio er nummer syv med sine 17 poeng.