Askøy Fotball innkasserte nye tre poeng

Det ble nye tre poeng til Askøy Fotball i dagens hjemmekamp mot Sotra 2. Dermed har fortsatt en dårlig teoretisk sjanse for opprykk etter årets sesong.

Vertene Askøy Fotball har hatt en enorm høst og seieren sist borte mot serielederen Loddefjord har nok vært lagets høydepunkt så langt denne høsten. Lørdag storspilte derimot serielederen mot FK Fyllingsdalen 2. Dermed måtte Askøy Fotball vinne stort mot Sotra 2 for å ha en mulighet til å henge med i toppen.

Kampen
Gjestene får en drømmestart på kampen. Matchvinneren fra Sotra - Strømmen lørdag, Ingvar Kolbjørnsen, ordner 1-0 til gjestene etter kun fem minutter. Vertene kommer etterhvert i gang. I det 25 minutt utlikner laget ved Jakob Høviskeland. Thomas Juvik sender vertene i ledelsen ti minutter senere. Dermed leder hjemmelaget 2-1 til pause.

Etter hvilen utlikner Sotra 2 Yafiet Estifanos kun to minutter ut i omgangen. Det som var av spenning i den scoringen ville ikke Thomas Juvik vite av. Han øker til 3-2 minuttet etter. Askøy Fotball holder unna og vinner kampen 3-2.

Avgjørelsen
Det skal et aldri så lite mirakel til om Askøy Fotball skal klare å frariste Loddefjord opprykket. Klubben har tre poeng poeng ned til Askøy Fotball. I tillegg en en målforskjell på hele 22 plussmål i lagets favør. Den siste serierunden skal Askøy Fotball ut borte mot Østsiden Askøy. De er under streken på dårligere målforskjell enn Trott, mens Sotra 2 skal ha allerede nedrykksklare FK Fyllingsdalen 2 som gjester. Dermed bør de sikre seg plassen i den kampen.

Serielederen Loddefjord tar i mot Sund til kamp i Alvøen neste lørdag. Under kan dere se albumet fra kampen.