Askøy Fotball fortsetter å imponere

Askøy Fotball fortsetter å imponere. Laget tok mandag kveld en sterk seier borte mot Varegg og klatret med det opp på en andreplass bak serielederen Loddefjord.

Det ble 3-2 til Askøy Fotball borte mot Varegg mandag kveld. Til pause ledet gjestene 2-1. Det var likevel vertene som kom først i gang. Bastian Engli ordnet 1-0, før Martin Heimnes og Tobias Juvik snudde for gjestene. Dermed gikk gjestene til ledelse med 2-1.

I den andre omgangen puttet Tobias Juvik nok et mål, før  Sidikie Syllah reduserte til 2-3 med knappe ti minutter igjen. Flere mål ble det ikke og dermed vant Askøy Fotball 3-2. Seieren flytter laget opp på en andreplass i avdelingen foran mandagens motstander Varegg.