Askøy 2 slo Kvernbit

Det ble seier til Askøy 2 da klubbene møttes til duell på Fossemyra søndag kveld.

Lagene kom til kampen med hver sin plassering midt på tabellen. Gjestene pangåpnet og før fem minutter var spilt ledet laget fra Askøy 2-0.  Tobias Juvik og  Lars Hiis Bergh Solheim satte hvert sitt mål. Kvernbit kom tilbake halvveis ut i omgangen da Filip Pavlovic reduserte til 1-2. Det ble også stillingen til pause.

Etter en knapp time kommer kampens siste mål. Embrik Fromreide Aasbø setter inn 3-1 til gjestene. Dermed vinner bortelaget kampen med 3-1. Laget klatrer til en fjerdeplass på tabellen, kun tre poeng bak opprykksduoen på topp. Kvernbit er nummer åtte med sine 11 poeng.