Arna-Bjørnar snudde til seier

Det ble en tett og jevn kamp da Fana 2 hadde Arna-Bjørnar som gjester på Nesttun denne søndagen. Les om kampen og se et større album fra oppgjøret.

Kampen fikk en pangstart da vertene gikk opp i 1-0 etter kun tre minutter. Gutu Mohammad Taju satte inn ledermålet til vertene. Taju fyrer fra høyrekanten og ballen suser inn. Den ledelsen varte derimot ikke lenge. Etter 6 minutter var Sebastian Heimvik Haugland frempå og utliknet til 1-1. Dermed var lagene like langt. Begge lag har sjanser i omgangen, men klarer ikke å score. Dermed går lagene til pause med 1-1.

Etter hvilen er det Arna-Bjørnar som har den første store sjansen, men en flott redning av Fana 2 sin sisteskanse hindrer mål. Begge lag har sine sjanser etter det, men vi skal til det 77 minutt før kampens neste mål kommer. Et innlegg fra venstresiden finner Andreas Risnes foran mål. Etter to forsøk setter han inn det som blir vinnermålet i kampen. Begge lag har hver sin stor sjanse etter dette. Først er det Arna-Bjørnar som blir stoppet av Mathias Lågeide som varter opp med en flott enhåndsredning, før Elias Tvedt på overtid sørger for å stenge buret på Fana 2 sin store sjanse.

Dermed ender det 2-1 til gjestene Arna-Bjørnar. Det flytter klubben opp til en 3.plass i avdelingen, kun tre poeng bak serielederen Voss, mens Fana 2 er nummer ni med like mange poeng. Under kan dere se et større album fra kampen.