Bildet hentet fra Arna-Bjørnar sin bortekamp mot Avaldsnes forrige helg. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Arna-Bjørnar slo Åsane

Det var duell mellom Arna-Bjørnar og Åsane denne lørdagen på Åsane Arena. Laget fra Toppserien vant duellen med 2-0.

Det var duket for treningskamp denne lørdagen på Åsane Arena mellom vertene Åsane Damer  og Arna-Bjørnar. Hjemmelaget leverte en meget god sesong i fjor og har ambisjoner om å kjempe i toppen av årets sesong på nytt.

Arna-Bjørnar kom på en 5.plass i Toppserien i 2021. Gjestene kom med en treningskamp borte mot Avaldsnes i surt vær forrige helg og det var ikke mye bedring å spore denne lørdagen fra værgudene.

Det var en jevn start på kampen skal en tro rapportene. Begge lag fikk hver sin scoring annullert for offside før kampens første scoring kom. Det var et selvsmål av Åsane. Ivanovich økte så ledelsen til 2-0 for gjestene. Det ble også pauseresultatet.

2.omgang
Etter pause blir det flere bytter og kampen blir stykket mer opp. Det hele ender derimot med 2-0 til gjestene fra Arna. Arna-Bjørnar melder på sin kamptråd at det var omtrent 80 stykker tilstede på denne kampen.

Neste helg har Åsane kamp mot Brann Kvinner som returnerer fra Spania, mens Arna-Bjørnar ikke skal i aksjon før de på slutten av måneden tar turen til Spania og treningsleir der.