Arna-Bjørnars Jonas Lygre i duell med Jesper Hadler-Olsen hos Gneist Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

Arna-Bjørnar med liten cupbombe mot Gneist

Arna-Bjørnar som til dagen spiller i 4.divisjon tok seg videre i NM etter at laget slo til med 2-0 hjemme mot Gneist. Les om den og andre kvalifiseringskamper her.

Arna-Bjørnar - Gneist 2-0 (1-1)
Det ble seier til Arna-Bjørnar da klubben hadde 3.divisjonsklubben Gneist på besøk i Arna Idrettspark denne søndagen. Jonas Lygre satte inn 1-0 til hjemmelaget tidlig i kampen, mens Joakim Vågenes Skjelbreid avgjorde det hele med sin scoring etter 70 minutter. Dermed er laget fra Arna klar til neste kvalifiseringsrunde som spilles i løpet av de neste to ukene.

Austevoll - Bremnes 2-3 (1-1)
På Austevoll viste vertene muskler mot rivalen Bremnes. 4.divisjonslaget måtte likevel se seg slått 3-2 etter 90 minutter. Stian Yttrøy ga Bremnes ledelsen, før  Joachim Haugland Bjånesøy utliknet for hjemmelaget. Det var også stillingen til pause.

Like etter hvilen satte Erlend Meling Nesse inn 2-1 til bortelaget.  Christian Haugland Mikkelsen ordnet 2-2 ikek mange minuttene etter. Med et knapt kvarter igjen å spille så ordnet Trygve Hamre Jonassen 3-2 til gjestene. Bremnes er dermed videre til neste runde.

Austevoll hadde Bremnes som gjester i NM kvalifisering også i 2022.