Det ble en klar seier til Arna-Bjørnar denne dagen Foto: Eirik Gudmundsen

Arna-Bjørnar best i Knarvik

Arna-Bjørnar var klart best på gresset i Knarvik denne lørdagen.

Det var klart for duell mellom NBK og Arna-Bjørnar denne lørdagen på gresset i Knarvik. Hjemmelaget lå på en 7.plass før denne kampen, mens Arna-Bjørnar var nummer tre på tabellen.

Hjemmelaget fikk en flott start på kampen og hadde et skudd i stolpen i åpningen av kampen. Etter det var det Arna-Bjørnar for alle pengene i noen minutter. Først gir Matias Hæggernes gjestene ledelsen etter kvarteret. Kun få minutter etter dobler  Tobias Nøss til 2-0 på corner, før Tobias Svendheim øker til 3-0 etter 21 minutter. Dermed har gjestene scoret tre ganger på seks minutter. Ruben Osa Sellevold reduserer for vertene etter knappe 40 minutter, slik at pauseresultatet er 1-3. Målet kom etter rot i bakre rekker hos gjestene.

Etter pause er NBK som roter bakover og Simen Faugstad-Amundsen øker til 4-1 for gjestene. Da har vi spilt drøye 10 minutter av den andre omgangen. På tampen av kampen utnytter  Henrik Bratli Ånensen nok en gang svakt spill bakover hos vertene og setter inn 5-1. Dermed vinner gjestene fortjent 5-1. Album fra kampen kommer.