Andreassen: - Veldig fornøyd med å vinne kampen 2-1

Det sier Sebastian Andreassen hos Sandviken etter at klubben vant 2-1 borte mot Askøy Fotball i treningskampen lørdag.

To av våre lokale 3.divisjonslag matchet seg mot hverandre lørdag. Under kan dere lese litt om kampen, se bilder og intervju fra oppgjøret.

Kampreferat:
Det var jevnt de første minuttene av oppgjøret frem til Sebastian Andreassen gir Sandviken ledelsen 1-0 etter 25 minutter. Askøy Fotball kommer så tilbake og laget til Tommy Knarvik får sin utlikning like før pause. Embrik Fromeide ordner 1-1 før hvilen.

Begge lag bytter spillere i pausen og gruppene får brukt hele spillerstallen i denne kampen. Det blir det sjanser av, men ofte blir det litt for unøyaktig i relasjonene. I det 68 minutt får Sandviken straffe. Sebastian Haugland scorer for Sandviken.  Askøy forsøker å komme tilbake, men det blir ikke flere mål i kampen. Dermed vinner Sandviken kampen med 2-1.