Andre omgang avgjorde

Det stod uavgjort til pause da Fana tok i mot LSK 2 til duell på Nesttun. Da kampen var over hadde vertene sikret seg en solid seier.

Fana var litt rusten etter ferien  i den første omgangen. Laget til Ørjan Håland slet med å sette sjansene sine. Det unge LSK 2 laget satte derimot sin sjanse etter drøye 20 minutter. El Schaddai Furaha ga kanarifuglene ledelsen. Ti minutter senere stod det 1-1 i målprotokollen da Tim Nilsen utliknet. 1-1 var også stillingen til pause.

Etter hvilen var det Fana for alle pengene. Hjemmelaget vant omgangen hele 6-0 etter at Tim Nilsen, Moldenes  (2), Fosse-Iversen (2) og Martinsen alle hadde nettet. Klubben klatrer med det resultatet opp på en 4.plass i avdelingen.
Under kan dere høre litt intervjuer gjort av vår mann Trond Gausemel. Nederst i saken finner dere et album fra kampen.