Elias Juell Andersen etter Bjarg 2 sin seier mot Nore Neset Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Andersen: –⁠ Det var deilig å få en storseier nå

Det ble seier med store sifre da Bjarg 2 hadde besøk av Nore Neset til duell i 5.divisjon avdeling 1.

Det ble en meget målrik affære mellom Bjarg 2 - Nore Neset denne tirsdagen. Hjemmelaget vant ikke mindre enn 8-2 denne kvelden.

Henrik Toska Madsen startet det hele for hjemmelaget med to kjappe mål før halvtimen var godt. Etter det hjalp gjestene til med å score to selvmål før vi var kommet til pause. Elias Juell Andersen rakk også å sette inn sitt første for kvelden før lagene kom til pause. Dermed 5-0 til hjemmelaget til hvilen.

Jacob Emil Tornes la på til 6-0 etter en times spill. Gjestene fikk sine minutter etter den scoringen. Marius Een Lyssand og Johannes Lie nettet for bortelaget de neste fem minuttene. Nærmere kom de ikke, for Elias Juell Andersen og Ole Martin Østhus Henanger scoret hvert sitt mål for de blå. Dermed vinner Bjarg 2 kampen med 8-2.

Seieren flytter hjemmelaget opp på 30 poeng og en 8.plass, mens Nore Neset forblir på 10.plassen med sine 24 poeng. Album fra kampen kommer.