Bilder av Marthine Svendsberget under U20-semifinalen i Nm Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Aker-juniorene klare for ny NM-finale

Regjerende mester, Aker, knuste Oppsal i semifinalen i J20-NM og er klar for sin andre strake finale på juniosiden.

Aker hadde en kanonstart og ledet tidlig 10-5. Utover den første omgangen jevnet det seg dog mer ut og det sto 18-13 til pause.

Etter hvilen startet det som i den første omgangen. Aker tok komandoen og økte ledelsen sin. Utover jevnet det seg igjen ut, men vertene hadde stålkontroll på kampen og sikret seg inn til en 34-27-seier over gjestene fra Oslo øst.

Akers beste spiller: Camilla Hennig-Olsen
Oppsals beste spiller: Hanna Karoline Hernes Gåsvær (bildet under)

Fullsatt hall

Ullern flerbrukshall var for anledningen fullsatt. Det var knapt et sete ledig og i tillegg var det årets mest besøkte Aker-kamp uansett nivå.

Den forrige årsrekorden lå på 200 tilskuere fra hjemmekampen de hadde i Oppsal Arena mot Byåsen.

Tirsdag kveld var det ifølge kamprapporten 200 tilskuere, men det kan fort ha vært fler innom. Totalt tar Ullern flerbrukshall 250 tilskuere og det var ikke mange ledige plasser på tribunen.

Vi kommer tilbake med intervju med Akers Marthine Svendsberget, som er klar for sin andre strake junior-finale. Det i hennes siste år som juniorspiller.