Åsane vant fortjent

Det ble seier til Åsane i dagens treningskamp mot Lysekloster. Hjemmelaget vant 4-1 etter 3-0 til pause.

Åsane kom til kampen med et stygt tap fredag mot Kristiansund Ballklubb. Lysekloster på sin side slo Sotra med 2-1 hjemme samme kveld.

Åsane best
Det tok kun to minutter før Lars Kilen hadde satt den første ballen i mål denne tirsdagen. Vertene rullet opp på høyresiden. Kilen ventet foran mål og kunne kontrollert sette den inn. Lysekloster han med i den første halvdelen av omgangen, men likevel lå de under 0-2 etter kvarteret. Åsane rullet opp igjen på høyresiden og Thomas Lotsberg satte inn 2-0. Målet nesten en blåkopi av den første scoringen.

Den første halvdelen av første omgang var Åsane effektive og Lysekloster spilte jevnt med Oboslaget i banespill, mens den siste halvdelen dominerte de oransje og sorte. Hjemmelaget får 3-0 og Berisha får æren av å trille inn 3-0 til hjemmelaget. Igjen er det høyresiden det skjer på og unggutten er på rett plass foran mål. Dermed hans andre på to kamper. Stillingen er 3-0 til pause.

I den andre omgangen er det Åsane som fortsetter å kontrollere kampen. Laget øker til 4-0 da Ole Kallevåg header inn 4-0 etter et flott innlegg fra Erlend Hellevik Larsen. Lysekloster reduserer ikke så lenge etter ved Joachim Skorpen Edvardsen. Det blir også sluttresultatet i en kamp Åsane vant fortjent.

Under kan dere se litt bilder. Album kommer onsdag.