Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Åsane tapte hjemme mot KIL

Skrevet av Odd Løvset
17.09.2022 19:20 - OPPDATERT 17.09.2022 19:19

Kongsvinger har for fullt meldt seg på i kampen om opprykk. Laget slo denne lørdagen Åsane med 2-1 borte og klubben har kun ett poeng opp til playoff.

Det har ikke helt gått etter forventningene til Åsane denne sesongen. Hjemmelaget ligger på den nedre halvdelen og laget har ingen mulighet til å ta igjen lagene i playoffsonen. Det hadde derimot KIL som kom til Bergen med god form og i skikkelig høstform.

Kampen startet med at hjemmelaget styrte, mens KIL lå kompakt og kom på kontringsmulighetene de fikk. Den første omgangen er derimot ikke en omgang som blir husket for sine sjanser. Dermed 0-0 til pause.


Etter hvilen kom derimot målene. Etter fem minutter av omgangen løper Mathias Bringsaker rett igjennom forsvaret til vertene og setter 1-0 til bortelaget. Halvveis ut i omgangen ender en Kongsvinger kontring med straffe. Måltyven Adem Güven er sikker og dobler for bortelaget. Dermed 2-0. Åsane skrur så opp tempoet litt og kommer til noen gode sjanser. De må likevel vente til det 87 minuttt før scoringen kommer. En klarering ender i eget mål etter et Åsane innlegg. Dermed 1-2.


Vertene presser på, men det blir ikke flere mål på hjemmelaget. Dermed vinner Kongsvinger med 2-1. Det flytter laget kun poenget bak Ranheim som har den siste playoffplassen denne sesongen. Se litt bilder fra kampen under.

Abonner på Sportskollektivet for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra breddeidretten!

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

KAMPANJE: Ingen kampanjer for øyeblikket

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement