Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Åsane slo serielederen

Skrevet av Odd Løvset
14.08.2022 18:10 - OPPDATERT 14.08.2022 18:09

Det ble Katarina Dybvik Sunde sin kamp denne søndagen. Åsane spissen scoret alle målene til hjemmelaget i 4-1 seieren mot ØHIL.

Det var knyttet mye spenning til denne kampen. Hjemmelaget Åsane Damer kom til oppgjøret med en sterk bortekamp mot Amazon Grimstad i beina,  mens ØHIL var i Bodø og hentet tre poeng med seg hjem til Østlandet. 

Det ble veldig fort klart at det var Åsane som var best. Hjemmelaget hadde de sjansene som kom det første kvarteret, og det som kom fra gjestene ryddet det solide forsvaret til Åsane unna. Etter en god halvtime eksploderte det på tribunen hos de litt over 300 fremmøtte. Katarina Dybvik Sunde er sist på ballen og vertene leder 1-0. Samme person er frempå igjen ikke mange minuttene etter. Dermed 2-0 til hjemmelaget, en ledelse som står seg til pause. 


Åsane fortsetter å være best etter pause og klubben kommer seg til noen gode sjanser, men keeper Una Langkås står i veien ved flere anledninger. Etter en drøy time må keeperen ut med skade etter en smell med spissen Dybvik Sunde. Vertene fortsetter, mens ØHIL ikke har fått noe nevneverdig effekt av byttene laget har gjort etter pause. 3-0 kommer etter 84 minutter. Kokosz finn Dybvik Sunde som øker. Dermed hat-trick på spissen denne søndagen. 

Med to minutter igjen av ordinær tid sendes en lang ball inn i feltet til Åsane. Ingen avklarer ballen og den sniker seg inn ved stolperoten. Ella Opkvitne med scoringen for gjestene. Like etter har bortelaget en kjempesjanse. Ballen treffer tverrliggeren. Keeper Kvamme må også strekke seg og slå et farlig skudd over. Det er derimot Dybvik Sunde og Åsane som scorer det neste målet. På overtid er spissen igjen på rett plass og fastsetter sluttresultatet til 4-1. 


Seiere flytter Åsane Damene til toppen av tabellen med to kamper igjen å spille.  ØHIL faller bak på målforskjell. Bak jager TIL 2020 duoen. Med seier i sin hengekamp vil laget fra Tromsø komme seg opp på samme poengsum som lederlagene. Under ser dere litt bilder. Album kommer. 

Abonner på Sportskollektivet for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra breddeidretten!

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

KAMPANJE: Ingen kampanjer for øyeblikket

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement