Mats Selmer Thornes i aksjon for Øygarden mot Vard Haugesund i treningskamp 2021. I går scoret han for Åsane i treningskampen mot Mjøndalen. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Åsane slo Mjøndalen

Fredag spilte Åsane treningskamp i Spania mot Mjøndalen. Det var et oppgjør Åsane vant med 2-1.

Nykommerne Mads Thornes og Erling Myklebust kom på scoringslisten i 2-1 seieren til Åsane mot Mjøndalen. Lagene møttes til treningskamp i Spania.

Thornes satte det første målet tidlig i kampen. Til pause stod det 1-0, mens Myklebust økte like etter pause. Helt på tampen av kampen scoret Mjøndalen.

Under: Erling Myklebust i aksjon for Vard-Haugesund mot Brann 2 i 2019.