Åsane mot Sogndal

Denne lørdagen var Åsane Damer verter for Sogndal Damer til treningskamp på Åsane Arena.

Åsane damene hadde Sogndal på besøk denne lørdagen til treningskamp en uke før det braker løs med seriespill. Hjemmelaget tok ledelsen tidlig i kampen på straffe ved Synne Eide Bjørnebøle. Det var også stillingen i en tett omgang.

Etter pause la Katarina Dybvik Sunde til 2-0 etter drøye 10 minutter. Noen minutter etter reduserte Kaja Rekkedal til 2-1 etter en corner. Ida Kroken la så på til 3-1 etter flott spill av vertene, før Sunde løper igjennom forsvaret og setter 4-1.

Det ble også sluttresultatet. Under finner dere målene. En takk til Lurifax Support for å ha delt de med oss. Nederst et mini-album. Flere bilder kommer søndag formiddag.