Åsane mot Brann

De to lokale 1.divisjonslagene møttes til duell på flotte Åsane Arena. Det ble et jevnt og tett oppgjør. Les om kampen her og se litt bilder.

Det var knyttet stor spenning til denne treningskampen mellom byens to 1.divisjonslag. Lagene skal opp mot hverandre i serien allerede i 2.serierunde, da på Brann Stadion.

Det var Brann som hadde de fleste sjanse de første 20 minuttene i kampen. 0-1 kom etter 26 minutter og Brann sin nysignering, Vegard Leikvoll Moberg satte inn målet. Dermed fikk osingen scoring i sin debut for Brann. Det var jevnt resten av omgangen og vår rapport forteller at det i hovedsak målet som skilte lagene i omgangen.

2.omgang
Brann har de største sjansene den første delen av omgangen, men det er Åsane som klarer å sette målet i denne omgangen. Etter 77 minutter finner Stian Nygard nettmaskene og utlikner til 1-1. Brann presser på for å få vinnermålet, men Åsane står i mot.

Dermed ender det 1-1 mellom lagene.