Foto: "Mikal Lindoe "

Åsane med seier mot Avaldsnes

Skrevet av Odd Løvset
18.09.2022 17:52 - OPPDATERT 18.09.2022 17:51

Åsane damene imponerte stort i bortekampen mot Avaldsnes i sluttspillet i Toppserien. En meget sterk innsats fra Eirik Fjeldstads lag endte med 1-0 seier.

Hjemmelaget kom til kampen som favoritter, men laget skulle få det hardt mot et meget godt Åsane lag denne søndagen. Hjemmelaget styrte kampen fra start og klubben hadde ballen i store deler av omgangen. Problemet til vertene var at de ikke klarte å skape sjanser foran gjestenes mål. Åsane lå tett og kompakt bakover og hadde god kontroll på det som kom. Den største sjansen var et skudd som treff stolpen fra hjemmelaget. I tillegg sier rapporten vi har fått at Avaldsnes fort kunne ha fått et straffespark i den første omgangen. 

Etter pause fortsetter kampen mye i samme spor. Etter knappe timen er det derimot mål til gjestene. Synne Eide Bjørnebøle setter et straffespark i mål. Hjemmelaget forventes å komme med en sluttspurt, men den kommer aldri for Avaldsnes. Dermed tar Åsane damene med seg tre poeng hjem til Bergen etter en meget godt gjennomført kamp. Avaldsnes var bleke og tamme og dette var noe av det svakeste våre folk på kampen hadde sett av klubben.


Under kan dere se litt bilder fra oppgjøret. Albumet kommer mandag.

Abonner på Sportskollektivet for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra breddeidretten!

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

KAMPANJE: Ingen kampanjer for øyeblikket

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement