Åsane legger press på Gneist

Åsane damene legger press på Gneist etter dagens seier hjemme mot Reistad i Åsane Arena.

Det var topp mot bunn denne søndagen i Åsane Arena. Hjemmelaget jakter opprykksplassen i konkurranse med Gneist, mens Reistad er i bunnen. Gjestene kom til denne kampen med et klart tap mot Gneist lørdag.

Åsane startet klart best og klubben ledet 6-2 etter fem minutter og 10-4 etter 11 minutter. Dermed hadde de oransje fått en meget komfortabel ledelse allerede i begynnelsen av kampen. Reistad kom derimot bedre med og kjemper seg inn i kampen igjen. Noen minutter før pause står det 14-10 til hjemmelaget. Den avstanden holder seg til pause og Åsane damene leder 15-11 til hvilen.
I den andre omgangen er det Åsane som styrer. Laget drar fort i fra Reistad og etter seks minutter står det 20-13, så 27-16 etter 11 minutter, før de har økt til 31-18 med ti minutter igjen å spille. Det ender med 36-21 til hjemmelaget i Åsane Arena. Dermed er Åsane kun to poeng bak serielederen Gneist. I tillegg har klubben en kamp tilgode. Reistad IL detter under nedrykksstreken etter denne helgen med dobbelkamp mot seriens to sterkeste lag.
Karina Tjore  ble mestscorende for hjemmelaget med sine syv scoringer, mens Andrea Øvensen satte seks mål for gjestene. Under litt bilder fra kampen.