Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Åsane fikk det tøft på hjemmebane

Åsane Fotball slet med mye av det samme som plaget klubben gjennom 2022 sesongen i dages klare tap hjemme mot Kristiansund BK.


Hjemmelaget Åsane Fotball hadde denne dagen Kristiansund BK som gjester i årets første treningskamp. Den kampen ble en tøff affære for hjemmelaget.

Gjestene kontret Åsane i senk
I den første omgangen var gjestene gode og effektive. Laget som kom ned fra Eliteserien før sesongen viste gode kvaliteter allerede fra start. Laget lå kompakt og tok overganger mot Åsane. Laget løp fra de oransje og det endte med at gjestene kunne gå til pause med ledelsen 4-0. 

Etter hvilen kom 5-0 kun få minutter ut i omganganen. Hjemmelaget reduserte først til 1-5 ved Bolsø, så fikk unggutten Jon Berisha pyntet på det hele til 2-5 med knappe kvarteret igjen å spille.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Hjemmelaget sliter fortsatt med å demme opp mot brudd i mot, og det ble nok en gang litt for enkle mål i mot for klubben. Under finner dere noen bilder fra kampen.


Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.