Åsane Damer mot Brann Kvinner

I dag hadde Åsane Damer besøk av Brann Kvinner på Åsane Arena til en 2x30 minutters kamp. Les litt mer om kampen og se litt bilder her.

I dag var det treningskamp mellom Åsane Damer og Brann Kvinner. Vertene Åsane er i en tøff oppkjøringsperiode nå og klubben har allerede kamp igjen kommende tirsdag mot FK Fyllingsdalen, mens Brann Kvinner har kommet tilbake fra spanske Marbella. I dag møttes de til 2x30 minutter i snøværet i Bergen.

Brann Kvinner kom til kampen uten sin 8 landslagsspillere, så klubben hadde med noen spillere på hospitering fra FK Fyllingsdalen til denne kampen. Det var rødtrøyene som tok tak i kampen og klubben hadde mye av spillet. Åsane Damer stod godt i mot og klarte å rydde unna det meste som kom i keeper Duffys retning.

Etter 24 minutter får  Mathilde Sangolt et skikkelig treff. Dermed 1-0 til Brann Kvinner. Det blir også pauseresultatet. Etter hvilen blir det bytter. 2-0 kommer på straffe fra Marit Brattberg Lund. Dermed vinner Brann Kvinner kampen med 2-0.

Åsane Damer skal som sagt ha FK Fyllingsdalen til tirsdagen, før klubben møter Avaldsnes på Trott neste helg. Brann Kvinner har FK Fyllingsdalen som motstander i sin neste kamp.

Under finner dere et lite mini-album fra kampen, mens vi kommer med flere bilder i løpet av søndag/mandag.