Åsane damer med nok en seier

Åsane damene tok nok en trepoenger denne søndagen. Dermed står laget med full pott på kampene sine så langt denne sesongen.

Åsane damene kom til denne kampen med full pott etter seire mot AaFK Fortuna og Amazon Grimstad, mens KIL/Hemne også kom til Åsane Arena med to strake seire i serieåpningen. I den første kampen slo laget forhåndsfavoritten Øvrevoll/Hosle, mens de i sist kamp avgjorde helt på tampen mot AaFK Fortuna.

Dermed var seriens en og to i duell på det nye flotte anlegget til Åsane. De tok ikke mange minutter av kampen før vertene var i ledelsen. Unge Vida Dybevåg Tveit scorer etter bare fire minutter. Det var hennes første mål som Åsane-spiller. Begge lag har noen sjanser utover omgangen, men det blir ikke flere mål før pause. Dermed 1-0 til vertene halvveis.

Gjestene kommer litt høyere ut og Åsane sliter litt med å finne ut hvordan de skal komme seg forbi KIL/Hemne spillerne. Laget fra Kyrksæterøra er derimot laget som scorer først etter pause. Sara Hoftun Bjerksæter ordner 1-1 etter en drøy time. Etter 70 minutter er igjen vertene i føringen. Et langt innkast stusses videre og Ida Holm Neset banker inn ledelse til vertene. Dermed 2-1. Spissen Katarina Dybvik Sunde vil også være på scoringslisten denne dagen. Hun gjør det meste selv og ordner 3-1 med et drøyt kvarter igjen.

Åsane damene vinner kampen dermed kampen med 3-1 og topper tabellen med full pott. KIL/Hemne er fortsatt nummer to på tabellen med sine seks poeng. Under kan dere se intervjuer og bilder helt nederst. Stor album HER